Smażalnia ryb Sambor

Lokal oferuje dużą wewnętrzną salę z barem dla ok. 70 osób oraz taras dla ok. 25 osób. Klienci z obu tych miejsc mają świetny widok na Jezioro Święcajty.

Restauracja specjalizuje się w przygotowywaniu dań z ryb, takich jak sielawa, okoń, czy węgorz. Serwowana jest tutaj również słynna rakowa zupa. Dla konserwatystów podawane są także dania mięsne, pierogi, czy naleśniki. Kawa, herbata oraz desery, a zwłaszcza pieczone ciasta, to standard.

Oferta skusi każdego, nawet najbardziej wymagającego smakosza!

Smażalnia ryb w Ogonkach, obok Węgorzewa!

Istnieje możliwość organizacji eventów okolicznościowych w lokalu z gastronomicznym serwisem, po wcześniejszym ustaleniu menu (powyżej 20 osób, negocjacja ceny).

Stali klienci mogą liczyć na promocje oraz kulinarne niespodzianki. Zapraszamy do atrakcyjnej restauracji za Węgorzewem!

Informacje dodatkowe

Miejscowość

Węgorzewo

Rodzaj jedzenia

Restauracja, Smażalnia ryb

2 opinie dla Smażalnia ryb Sambor

  1. 5 z 5

    Daro

    Rybka bardzo świża , niebo w gębie, Ceny normalne,obsługa i właściciele bardzo mini.
    Polecam,

  2. 5 z 5

    Waldemar Sobinski

    Wczoraj jedliśmy rybkę mietusa z frytkami pychotka. To już był kolejny raz i z pewnością będąc w okolicy wrócimy

Dodaj opinię

Zupa rakowa, zupa z węgorza, okonie i sielawy.

ul. Giżycka 18, 11-600 Ogonki

Godziny otwarcia:

  • codziennie: 10:00 – 22:00