Córka Rybaka Sztynort
Świeże z mazurskich wód okonie czy leszcze są wspaniałym daniem na każdą okazję. Przyrządzana tu ryba jest uważana za najlepszą smażoną i pieczoną w regionie. Ich świeże ryby mają łagodny i słodki smak z pysznymi białymi, łuszczącymi się filetami.
Zapraszamy do smażalni ryb u Córki Rybaka w Sztynorcie
Restauracja u Córki Rybaka w Sztynorcie znajduje się w środku Wielkich Jezior Mazurskich, z niezliczoną ilością ryb jeziornych: szczupaka, okonia, sielawy, leszcza, czy węgorza. Gdybyś nie wylądował na swojej łódce, łapiąc samemu ryby, to na pewno zawitałbyś na smażonego fileta z frytkami.
Drogowskazy, postawione na kanale prowadzącym do jeziora Sztynorckiego stanowią pierwsze wspomnienia restauracyjne dla każdego zakochanego w Mazurach żeglarza.
Okoń, szczupak, czy sielawa są podstawowymi rybami, jakie będą Ci serwować w tej knajpie.
Informacje dodatkowe
Miejscowość | Węgorzewo |
---|---|
Rodzaj jedzenia | Smażalnia ryb |
Podobne produkty
Sztynort 3d, 11-600 Węgorzewo
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.